You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye geçim ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat bapların ne tarafa rast açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem de yönetmelikle muvafık şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en önemli sorulardan biridir.

Yangın kapıları, yangın eminği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ilişkin kesif sorulan sorular ve cevapları:

Kullanılan kapı fitili yürekin esrar sızdırmazlık şenseı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim esenlanabilir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında Yangın Kapısı Fiyatları kullanımı kolaylaştırır.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'de geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en muvafık fiyat politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat mezuniyet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın Kapısı allıkırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli felakete dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

CMD Mühür; nitelikli ve muteber yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda kompetan kadrosuyla Türkiye genelinde özen vermektedir.

Report this wiki page